Μουσική Γιορτή Διάπλους Όταν οι φωνές μας ανθίζουν

Όταν οι φωνές μας ανθίζουν

Μετά από 14 χρόνια λειτουργίας ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Διάπλους διοργανώνει μια ανοιξιάτικη γιορτή για να ενωθεί μουσικά αυτή τη φορά, με τους φίλους του αλλά και με όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την δράση του.

Σε αυτό το κάλεσμα μουσικής ένωσης δέχτηκαν  να συμμετέχουν, με ιδιαίτερη και αλληλέγγυα χαρά, η Μάρθα Μαυροειδή με το μουσικό σχήμα Тurshi Sextet (Music from the Balkans) και η Αγγελική Τουμπανάκη παρέα με τον  Βασίλη Κετεντζόγλου (κιθάρα), τον  Απόστολο Καλτσά (μπάσο) και  το φωνητικό σχήμα Terra Voce.  Στις δικές τους μουσικές θα έρθουν να προστεθούν  οι μελωδίες μιας χορωδίας και  ενός αυτοσχεδιαστικού  φωνητικού κύκλου.

Ο  Διάπλους είναι από τους πρώτους θεσμοθετημένους κοινωνικούς συνεταιρισμούς στην χώρα μας  με σκοπό την επαγγελματική και κοινωνική επανένταξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Απασχολεί πρωτίστως άτομα με ψυχική νόσο καθώς και άτομα από άλλες κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες. Προσπαθεί καθημερινά μέσω της εργασίας, να συνδιαμορφώσει ένα παράθυρο αλληλεγγύης, ισότιμης συμμετοχής, εξάλειψης του στίγματος και οποιασδήποτε μορφής ανθρώπινης εκμετάλλευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 20 Μαΐου 2018, ώρα 19:30, στην πανέμορφη αυλή του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134) δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο.

Είσοδος ελεύθερη σε όλους!!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διάπλους στο www.diaplous.eu